Vakman voor uw dakbedekking in Assen

Bent u in de regio Assen op zoek naar een vakman voor uw dakbedekking? Jongsma Dakbedekkingen is uw specialist in verschillende typen dakbedekking en heeft jarenlange ervaring in Assen en in de omgeving van Assen. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in bitumen dakbedekking, maar ook in kunststof, EPDM en zinken dakbedekking zijn wij goed thuis! Wij hebben veel ervaring in verschillende soorten daktechnieken. Wilt u kunststof voor uw dak in Assen? Of twijfelt u nog? We adviseren u hier graag over en komen desgewenst langs in Assen en omgeving.

Verschillende typen dakbedekking

De meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van een bitumineuze dakbedekking. Deze daktechniek is populair omdat bitumen een hoge weerstand heeft, niet snel verouderd en geschikt is voor recycling. Vooral wanneer hoge en langdurige prestaties worden verlangd, is bitumen dakbedekking een logische keuze. Daarnaast wordt ook kunststof steeds vaker gebruikt. De kunststoffen dakbedekking is populair, omdat kunststof een levensduur heeft van vele jaren en 100 procent bestand is tegen uitstralen. Ook wordt EPDM nog steeds vaak gebruikt. EPDM is een synthetisch rubber. De levensduur van daken met deze dakbedekking ligt ruim boven de dertig jaar. Volgens velen is deze daktechniek de best bedenkbare dakbedekking die momenteel verkrijgbaar is. EPDM is ongevoelig voor uv en ozon en bestand tegen vele zuren en zouten en rotbestendig.

Wilt u meer informatie over de verschillende daktechnieken? Of heeft u direct een dakdekker in Assen of in de omgeving van Assen nodig? Neem dan contact met ons op.