Daklekkage in Assen

Niemand zit te wachten op schade aan de woning door een daklekkage Assen. U wilt die zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Neem contact op met een dakdekker in de buurt. Wat er ook aan de hand is met uw dak, een dakdekker van Jongsma Dakbedekkingen geeft u aan de telefoon direct handige tips en komt snel bij u langs. Op deze pagina vindt u alle informatie over daklekkages. Wilt u direct meer info, dan kunt u ook 24/7 met ons bellen via 0592 - 23 02 02.

Daklekkage Assen: wat te doen?

Ga snel op zoek naar de oorzaak van de lekkage. Hoe sneller u deze vindt, hoe minder vervolgschade u heeft aan uw woning. Zorg ervoor dat u uw eigendommen beschermt tegen het water. Zet eventueel emmers neer en zet ramen open voor voldoende ventilatie. Maak ook foto’s van het lek voor de opstalverzekering. Soms kan de oorzaak van het lek beter vanaf de buitenkant van het dak gevonden worden. Ga echter niet zomaar uw dak op. Daarmee vraagt u om problemen.

Onze werkwijze bij daklekkage in Assen

Om onze kwaliteit te waarborgen hanteren wij een heldere werkwijze bij daklekkage Assen. Aan de telefoon wordt het probleem met uw dak al snel duidelijk. Wij stellen u daarna een aantal vragen, zodat wij een goed beeld krijgen van wat er bij uw dak speelt. Vaak plannen wij direct een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken. Op basis daarvan kunnen we u meer vertellen over het herstellen van uw dak.

Tijdens onze dakinspectie bekijken wij de dakbedekking als geheel, alle naden, zoals bij de ramen, de schoorsteen en dakgoten. We scannen uw hele dakl, zodat we niets over het hoofd zien. De controle van uw dak zal veel duidelijkheid verschaffen over wat er nodig is voor een eventuele dakreparatie. Wij geven u een gedetailleerd overzicht en overleggen met u over de kosten. Bent u akkoord met ons voorstel, dan maken wij een afspraak met u en zullen wij uw daklekkage repareren. Wij overleggen tijdens ons werk ook met u over wat we precies doen.

Oorzaken lekkage dak

Een lekkage dak komt door schade aan uw dak en deze schade kan verschillende oorzaken hebben. Soms is er veel met uw dak aan de hand, maar het kan ook iets kleins zijn. Plantengroei, verstopte dakgoten en dieren die ongevraagd van uw dak gebruikmaken richten ook schade aan uw dak aan. Alle daken gaan achteruit. Je kunt schade en een daklekkage Assen dan ook niet altijd voorkomen. Wel is periodiek onderhoud belangrijk. Hierdoor gaat uw dak in ieder geval minder snel achteruit.

Lekkage plat dak

Water gaat vaak door het dak naar binnen wanneer de waterafvoer niet naar behoren werkt. Dit veroorzaakt de lekkage plat dak. Een plat dak kan niet zonder een goed functionerende waterafvoer. Dit moet snel gerepareerd worden. Hetzelfde geldt voor een kapotte dakbedekking. Is het niets voor u om het dak op te gaan, dan staat onze dakdekker voor u klaar om uw dak te repareren. Bel ons gerust voor een afspraak op 0592 - 23 02 02.

Lekkage schuin dak

Een lekkage schuin dak is vaak het gevolg van problemen met dakpannen. Ook een verstopte dakgoot of een kapot of loszittend verbindingsstuk kan de boosdoener zijn Soms kan een daklekkage direct worden hersteld. Wij nemen alle het benodigde materiaal direct met ons mee. Een lekkage door een verschoven dakpan lossen wij zo voor u op, maar voor het repareren van uw schoorsteen moeten we vaak even een nieuwe afspraak inplannen.

Bel gerust bij daklekkage in Assen

Liever vandaag dan morgen uw daklekkage gerepareerd? De dakdekker van Jongsma Dakbedekkingen doet er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Bij een daklekkage in Assen kunt u rekenen op onze vertrouwde service. Schakelt u ons in, dan maken wij heldere afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Bel gerust op 0592 - 23 02 02 of maak gebruik van het contactformulier. Wij geven u advies of plannen een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken.