Dakisolatie aanbrengen in Assen

Woont u in Assen en bent u geïnteresseerd in dakisolatie? Dakisolatie kan een aanzienlijke kostenbesparing betekenen. Zonder goede isolatie verliest uw woning heel veel warmte, warmte stijgt immers op en verdwijnt door uw dak. Isolatie zorgt daarnaast ook voor meer warmte comfort en door dat u minder stookt wordt er ook nog eens minder CO2 uitgestoten. Met dakisolatie slaat u dus drie vliegen in één klap.

Als u in Assen of in de omgeving van Assen woont, kunt u voor dakisolatie terecht bij Jongsma Dakbedekkingen Noord BV. Wij hebben jarenlange ervaring met het isoleren van daken in heel Noord Nederland en leveren altijd een goede kwaliteit af. Er zijn veel verschillende soorten dakisolatie; uw dakdekker in Assen kan u hier over adviseren.

Methoden voor dakisolatie

Er zijn veel verschillende soorten methoden en materiaal voor dakisolatie. De isolatiewaarde van het materiaal hangt af van de warmteweerstand. Van het ene materiaal moet daarom meer gebruikt worden dan van het andere. Zo zijn er EPS platen, XPS platen, glaswol en steenwol, resolschuimplaten, PUR, reflecterende folies en meer. Onze dakdekkers uit Assen helpen en adviseren u graag over het type dakisolatie dat geschikt is voor uw dak. Wilt u meer informatie of wilt u dat wij eens langskomen bij u in Assen of omgeving? Neem dan contact met ons op.