Dakisolatie in Assen

Dakisolatie heeft vele voordelen. Lees hieronder over de voordelen van dakisolatie, over de kosten voor dakisolatie en over verschillende soorten dakisolatie. Al een keuze gemaakt omtrent dakisolatie in Assen? Praat gerust nog even met onze dakdekker in Assen. Hij vertelt u alles over isolatie van uw dak, over de mogelijkheden voor uw dak en wat wij voor u kunnen betekenen. Bel gerust op 0592 - 23 02 02.

Dakisolatie: de voordelen

Het belangrijkste voordeel van dakisolatie is kostenbesparing. De kostenbesparing waar u op uitkomt blijft een inschatting, maar kan zeker oplopen tot €800 op jaarbasis. Hierbij is uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3. Op basis van de huidige gasprijs kunt u zelf nog een berekening maken voor dakisolatie in Assen. Nog een aantal voordelen op een rij:

  • Uw wooncomfort wordt vergroot.
  • Het is een milieubewuste keuze, omdat er minder broeikasgas uitgestoten wordt.
  • Het verhoogt de waarde van uw woning.

Dakisolatie: kosten

Kosten voor het laten plaatsen van dakisolatie in Assen kunnen variëren van tussen de €1000 en €4500. De landelijke of regionale overheid stelt soms subsidies beschikbaar. Een subsidie kan een deel van de kosten dekken. Om in aanmerking te komen moet u vaak voldoen aan bepaalde voorwaarden. Lees u dus goed in over de subsidies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Dak isolatie buitenzijde, dakisolatie binnenzijde, zoldervloerisolatie, wij plaatsen het voor u. Wij plaatsen niet alleen isolatie maar ook hele nieuwe daken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor dakonderhoud en reparaties. Bij het aanbrengen van dakisolatie in Assen bent u bij ons verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en veiligheid.

Dakisolatie binnenzijde

Is uw platte dak toe aan vernieuwing? Dan is dat ook een goed moment om dakisolatie aan de binnenzijde aan te laten brengen. Aan de binnenkant van uw schuine dak kan isolatiemateriaal toegevoegd worden. Uw zolder kan hierdoor wel iets kleiner worden. Wanneer u uw zolder niet als studeerkamer of andere kamer gebruikt, dan kunt u ook voor zoldervloerisolatie kiezen. Dit biedt ook redelijk goede isolatie voor uw woning.

Dakisolatie buitenzijde

Een snelle oplossing voor de isolatie van uw platte dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Het is wel minder effectief dan dakisolatie aan de binnenzijde van een plat dak. Onze ervaring leert ons dat er bij een schuin dak het beste voor dakisolatie aan de buitenzijde gekozen kan worden. Dit zorgt voor de meest effectieve isolatie. Een makkelijke, maar minder isolerende optie voor uw schuine dak is het vullen van de ruimte onder de dakpannen met speciaal isolatiemateriaal zoals purschuim, glaswolvlokken of termoparels.

Dakisolatie Assen door Jongsma Dakbedekkingen laten uitvoeren

Wij zijn altijd in de buurt om uw dak te bekijken en met u te overleggen. Wilt u meer weten oven dak isoleren of even om de tafel zitten? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0592 - 23 02 02 of een afspraak maken via het contactformulier.