Schone dakgoten in Assen

Hoe goed u uw dak ook onderhoudt, als u uw dakgoten vergeet kunnen er nog steeds vervelende problemen ontstaan. Denk hierbij vooral aan daklekkage: dakgoten vormen het afvoersysteem van ieder dak. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het afvoeren van regenwater. Als dakdekker in Assen kan Jongsma Dakbedekkingen u hierover informeren. Kwaliteit en een uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel. Schakel een professional in voor het aanleggen, onderhouden en repareren van uw dakgoten, neem in Assen contact met ons op!

Laat uw dakgoten regelmatig controleren!

Vochtplekken op uw muren en plafonds, een daklekkage: beide zijn vaak het gevolg van slecht aangelegde of onderhouden dakgoten. Voorkom dergelijke problemen en controleer uw goten regelmatig! Vooral in de herfst hopen bladeren zich in de dakgoot op, waardoor het regenwater niet meer goed kan weglopen. Wij helpen u!

Naast het onderhouden van dakgoten, leggen wij ook nieuwe goten aan en zorgen we voor reparatie bij schade. We kunnen uw hemelwaterafvoersysteem voor u optimaliseren of uw huidige dakgoten renoveren of vervangen. Bij dakgoten wordt er veelal gewerkt met lood- en zinkwerk. Daarnaast wordt er tegenwoordig ook gebruik gemaakt van aluminium dakgoten. Woont u in Assen of in de omgeving van Assen en wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op!