Stormschade aan uw dak in Assen?

Het weer kan vervelende gevolgen hebben voor uw dak. Het dak houdt u en uw spullen veilig en droog, maar staat zelf bloot aan regen, wind, hagel en sneeuw. Vooral onder storm hebben daken veel te lijden. Een afgewaaide pan of nokvorst is bij dergelijk weer geen uitzondering! De dakdekkers van Jongsma Dakbedekkingen rekenen bij harde wind altijd op extra telefoontjes. Bij stormschade in Assen en omgeving kunt u altijd op ons rekenen!

Bij stormschade is het belangrijk om snel te handelen. Uw dak is immers beschadigd en lang wachten kan de schade verergeren. Zo kan er bijvoorbeeld lekkage ontstaan, of kan het isolatiemateriaal gaan rotten. Wacht daarom niet te lang: in de regio Assen staan wij 24 uur per dag voor u klaar! Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we zijn u graag van dienst.

Stormschade afhandelen

Niet alleen voor uw dak is het verstandig om snel te handelen bij stormschade, ook uw verzekeraar zal waarschijnlijk eisen dat u direct actie onderneemt. Zo dient de schade door een erkende dakdekker beoordeeld en hersteld te worden, eventueel door het eerst plaatsen van een noodoplossing. Onze dakdekkers informeren u hier graag over.