Dakinspectie in Assen

Jongsma Dakbedekkingen is dé professional voor uw dakbedekking in Assen en biedt u een uitstekende kwaliteit. We staan bekend als een bedrijf met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom doet u er goed aan ons in te schakelen voor al uw dakwerkzaamheden. Elk dak, plat of schuin, heeft af en toe zorg nodig. Daken staan immers altijd bloot aan de grillige weersomstandigheden, met slijtage als gevolg. Het is daarom raadzaam om eens in de zoveel tijd dakinspectie uit te laten voeren, om de staat van het materiaal te bekijken.

Onze kwaliteit zit ten eerste in onze materialen. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen. Onze dakdekkers zijn vakbekwaam en werken netjes en veilig. Wij garanderen vakwerk, door tien jaar garantie te geven op al het dakmateriaal en het werk dat wij u leveren. Wij zijn geen groot bedrijf. Dat heeft als voordeel dat wij geen hoge kosten hebben aan kantoor- en bedrijfspanden. We zijn daardoor relatief goedkoop in vergelijking met andere dakdekkersbedrijven, ook op het gebied van dakinspectie.

Wat volgt op dakinspectie?

Het is verstandig om in ieder geval eens in de twee jaar inspectie te laten plegen aan uw dakbedekking. Invloeden van buitenaf tasten namelijk uw dak aan. Kleine beschadigingen kunnen nare gevolgen hebben, zoals lekkage, en dienen daarom vroegtijdig te worden gerepareerd. U kunt ons inschakelen voor periodieke inspectie aan uw dak. Bent u op zoek naar een dakdekker in Assen? Neem dan contact met ons op!